PRIREDITVE NA GRADU

Ustvarjajmo skupaj: Kulinarika

26.10.2020

V sklopu projekta »Od tradicionalnih spretnosti do sodobnih ruralnih turističnih produktov«, ki ga sofinancirata Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja in LAS Srce Slovenije v Javnem zavodu Bogenšperk pripravljamo sklope delavnic. Delavnice se bodo izvedle v treh tematskih sklopih. Udeleženci, ki se bodo prijavili v posamezni sklop delavnic, bodo na prisotni na vseh treh delavnicah, saj se te povezujejo in nadgrajujejo. Vsak posamezen sklop pa je namenjen določeni ciljni publiki, ti imajo potem tudi prednost pri izboru.

Delavnice bodo uvod v svet kulinarike.Udeleženci se bodo naučili pripraviti nekaj jedi iz lokalno pridelanih sestavin. Ustvarili bodo tri zanimive kreacije, ki se bodo smiselno navezovale. Spoznali bodo tudi nekaj osnovnih znanj in tem dodali kakšne zanimive skrivnosti ter tako spoznali, kako je lahko kuha kreativna in hkrati praktična.

Lokacija: Gostilna pri Mačku, Usnjarska cesta 7, 1275 Šmartno pri Litiji. Ura: 17.00

Delavnice, namenjene predvsem starejšim, upokojencem in invalidom, bodo v naslednjih terminih:

Ponedeljek, 26. oktober 2020

Ponedeljek, 2. november 2020

Ponedeljek, 9. november 2020

Rok za prijavo je: I. sklop: Kulinarika(3 delavnice) – najkasneje do 19. oktobra 2020.

Prijave sprejemamo na mail: rezervacije@bogensperk.si. Ob prijavi navedite ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko. Delavnice so za udeležence brezplačne. Število mest je omejeno, saj bodo skupine sestavljene iz največ 10 udeležencev.

Vse dodatne informacije na: rezervacije@bogensperk.si ali 01 898 78 67.

Vse objave