Poroke

Naj se vajina zgodba začne na Bogenšperku.

Grad Bogenšperk se ponaša z eno najdaljših poročnih tradicij v Sloveniji. Z bogato zgodovino prežeti grajski zidovi sredi čudovite narave pričarajo mladoporočencema in svatom nepozabno doživetje. Vrhunska postrežba v grajski krčmi in prijazno osebje poročnega protokola poskrbijo, da se poročni dan na gradu Bogenšperk vsem vtisne v lep spomin.

Poročni obredi se izvajajo v grajski dvorani, pod grajskimi arkadami, v lipovem drevoredu in na grajski jasi. Mladoporočenci imajo na izbiro več poročnih protokolov in veliko dodatne ponudbe, s katero lahko popolnoma uresničijo svoje želje. V gradu je tudi manjša kapela, v kateri se lahko izvede cerkveni obred.

Skrbno negovan grajski park ali stilno opremljena grajska krčma sta več kot primerna prostora za svatbo, ki sledi poročnemu obredu. Pripravi se jo lahko na več lokacijah, med najbolj priljubljenimi so Pod skal'co, dnevna soba na prostem in grajska terasa.

Za vsa vprašanja in rezervacije terminov smo vam na voljo na telefonskih številkah 01 898 78 67 in 041 703 992 ter na elektronskem naslovu poroke@bogensperk.si.

Krčma na gradu Bogenšperk: 041 392 295