Novice

Zaključek natečaja za izdelavo logotipa in slogana

17.02.2019

Na podlagi razpisa za javni natečaj za izdelavo logotipa in slogana, ki bosta predstavljala občino Šmartno pri Litiji kot turistično destinacijo in s katerima bo le ta čim bolj prepoznavna v javnosti sporočamo, da je javni natečaj uspešno zaključen.

V natečaju so lahko kandidati sodelovali z:

- Izdelavo predloga logotipa in/ali

- Izdelavo slogana.

Na natečaj za izdelavo predloga logotipa so se prijavili štirje ponudniki, ki so podali štiri predloge. Po obravnavi in ocenitvi prispelih predlogov na natečaj za izdelavo predloga logotipa za turistično destinacijo Šmartno pri Litiji je natečajna komisija ugotovila, da so prijavitelji vložili vloge pravočasno, da je vsem vlogam priložena vsa potrebna dokumentacija, ki izkazuje ustreznost vloge ter, da so vloge v skladu z merili. Najboljše ocenjeni predlog je od maksimalnega števila doseženih točk v višini 80 točk ocenjen s 72 točkami.

Na natečaj za izdelavo predloga slogana so se prijavili štirje ponudniki, ki so podali štiri predloge. Po obravnavi in ocenitvi prispelih predlogov na natečaj za izdelavo predloga slogana za turistično destinacijo Šmartno pri Litiji je natečajna komisija ugotovila, da so prijavitelji vložili vloge pravočasno, da je vsem vlogam priložena vsa potrebna dokumentacija, ki izkazuje ustreznost vloge ter, da so vloge v skladu z merili. Najboljše ocenjeni predlog je od maksimalnega števila doseženih točk v višini 80 točk ocenjen s 73 točk.

Zmagovalne predloge si lahko pogledate v spodnji priponki.

Obvestilo o zaključku natečaja.docx

Vsem ponudnikom predlogov se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.


Vse novice