Novice

Večeri smeha v Šmartnem

23.11.2019

Vse ljubitelje gledališča in smeha vabimo, da si zagotovijo vstopnice za štiri predstave, ki se bodo odvile to zimo v Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. 

 Cena vstopnice v predprodaji za posamezno predstavo je 15 €. Paketna cena vseh štirih predstav je 54 €. Na dan dogodka bodo vstopnice 18 €. Vstopnice v predprodaji na Eventim prodajnih mestih (Petrol, Pošta, OMV, ...), na gradu Bogenšperk in v  TICu v Šmartnem pri Litiji.


24. novembra, ob 19. uri k nam prihaja profesor Kuzman mlajši z monokomedijo o di(v)jakih in (m)učiteljih

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ - smeha.

19. decembra, ob 19. uri nastopijo trije bradati v komediji Brade.

A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Razen na odru v uspešnici Brade! Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

17. januarja, ob 18. uri, se predstavijo Orleki z Matjažem Javšnikom in koncertno komedijo Frpruh.

Orleki izkopavajo svoje najboljše pesmi, ki so obtičale globoko v zasavskih rudnikih. Napočil je čas, da dobijo novo priložnost. Prenovljene in modernizirane bodo zasijale v koncertno gledališki predstavi FRPRUH, s sočnimi in hudomušnimi rudarskimi zgodbami pa jih bo mojstrsko prepletal igralec in humorist Matjaž Javšnik. 

13. februarja, ob 18. uri se bomo smejali hudomušnim pripovedim Jasne Kuljaj, v predstavi Borka.

Priljubljena Jasna Kuljaj bo pred vami snela masko televizijske voditeljice in vam zaupala vzpone in padce svoje borbe za kariero in za oploditev. Zaupala vam bo 'deset borkinih naukov', katere si morate nujno zapisati! Razkrila bo tudi, s kakšnimi tegobami se soočajo televizijski voditelji, ko so kamere ugasnjene in kaj vse morajo dati, da dobijo svojo televizijsko oddajo. Nazdravili pa bomo tudi s cvičkom Kuljaj!


Informacije: info@bogensperk.si in 01 89 87 867

Vse novice