Novice

Vabljeni na 11. Kulturni bazar!

14.02.2019

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 4. aprila 2019, med 9. in 12. uro, v Cankarjevem domu v Ljubljani, na 11. strokovnem usposabljanju Kulturni bazar 2019.

Program največjega nacionalnega medresorskega strokovnega usposabljanja na področju kulturno - umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2019 vključuje več kot 50 dogodkov: predstave, predstavitve, predavanja, delavnice in vodenja po razstavi, ki jih namenjajo strokovnim delavcem ter študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, gozdarstva, gospodarstva, zdravstva, okolja in prostora, športa, ...).

Osrednji temi nacionalnega strokovnega usposabljanja sta Ustvarjalnost mladih in Sodobna umetnost. Plenarni govorec bo filozof in redni profesor na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani dr. Lev Kreft.

Udeleženci bodo kulturno-umetnostno vzgojo spoznavali skozi teoretska in praktična spoznanja številnih strokovnjakov, kakovostne kulturnovzgojne projekte na vseh področjih kulture in predstavitve primerov dobrih praks sodelovanja med vzgojno-izobraževalnimi zavodi in kulturnimi ustanovami. Z medresorskimi partnerji pripravljamo tematske sklope gozd skozi umetnost in kulturo, zdravje, šport, gibanje, umetnost in tehnologije ter arhitektura in prostor.

Udeležba je za vse obiskovalce brezplačna. Na brezplačno strokovno usposabljanje se prijavite z e-prijavo, ki jo najdete na www.kulturnibazar.si. E-prijava je potrebna tudi, če se želite udeležiti le posameznih dogodkov. 

VABILO: KB2019_vabilo_okrožnica_MK_MIZŠ_ZRSŠ_P.pdf

PROGRAM: KB_19_program low res .pdf

Več o Kulturnem bazarju 2019 najdete na www.kulturnibazar.si, za dodatne informacije lahko pištete tudi na e-naslov info@kulturnibazar.si.

Vabljeni!

Vse novice