Novice

Sejem Dobrote šmarske dežele

08.07.2018

V soboto, 13. oktobra 2018, Javni zavod Bogenšperk organizira sejemsko prireditev z naslovom Dobrote šmarske dežele, ki bo potekala v središču Šmartna pri Litiji, na trgu pred cerkvijo. Predvideni dogodek je namenjen predstavitvi tradicionalnih domačih obrti, kulinarike in ostalih dejavnosti ter prodaji domačih in rokodelskih izdelkov, skratka tistega kar je bilo v prvi vrsti pridelano, predelano ter kakor koli drugače ustvarjeno na območju naše občine. S prireditvijo, ki se bo odvijala na Staretovem trgu želimo na enem mestu predstaviti in ponuditi vse tisto kar so in ustvarjajo pridne roke naših občanov.

Tako k sodelovanju vabimo čim širši krog ponudnikov iz območja šmarske občine z namenom in željo, da skupaj predstavimo bogato ponudbo naših krajev ter tako ustvarimo tradicionalen dogodek, na katerega se bodo obiskovalci radi vračali. Vaša udeležba na sejemskem dogodku je brezplačna, prav tako stojnice, ki jih bo zagotovil organizator. Edina Vaša obveza je prisotnost in ponudba Vaših izdelkov ali dejavnosti, ter v primeru prodaje izdelkov urejeno poslovanje v skladu z veljavno zakonodajo.

Zainteresirane vljudno prosimo, da svojo prisotnost (in ponudbo) sporočijo na elektronski naslov turizem@bogensperk.si. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 01 8987 867 ali pišite na turizem@bogensperk.si.


Javni zavod Bogenšperk
Vse novice