Novice

Projekt Lokalident v mesecu maju

29.05.2020

Javni zavod Bogenšperk je v peti mesec v gregorijanskem koledarju vstopil zelo delovno. Druga faza projekta Lokalident – Izgradnja lokalne identitete za večji obisk turistov se izvaja že od začetka letošnjega leta. 

V tem času smo vzpostavili uradni twitter profil - Turizem Šmartno preko katerega bomo komunicirali z našimi občani in utrjevali blagovno znamko Šmartno v širšem slovenskem in tudi evropskem prostoru. V sodelovanju z domačimi ponudniki pripravljamo tekste za letake, s katerimi bomo predstavili njihovo turistično ponudbo. V naslednjih mesecih bo občina Šmartno pri Litiji postala bogatejša še za promocijsko steno z pultom, natisnili bomo tudi zloženke in predstavitveno brošuro občine, s katerimi. V okviru projekta bomo usposobili tudi 6 zgodovinskih animatorjev in 5 lokalnih turističnih vodnikov. In še mnogo več.

Vse projektne aktivnosti potekajo v sklopu projekta Lokalident – Izgradnja lokalne identitete za večji obisk turistov. Aktivnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020.

Avtor naslovne slike je Blaž Bratkovič.


Image title


Vse novice