Novice

MojaObčina.si /Šmartno pri Litiji

21.03.2016

Občina Šmartno pri Litiji je v mesecu marcu 2015 za občane odprla nov informacijski medijski kanal, ki GA UREJAMO V Javnem zavodu Bogenšperk. S tem namenom smo izvedli tudi dve delavnici za vse zainteresirane pisce novic o dogajanju v občini Šmartno pri Litiji. 

Spletni portal MojaObčina.si je javno odprt informacijski prostor, ki je v prvi vrsti namenjen vsem občankam in občanom, ki želite spremljati aktualno dogajanje v svojem kraju. Prav tako lahko lokalni pisci vsebin objavljate novice, dogodke in razpise, s čimer širite svoje informacije in znanje preko sodobnih multimedijskih komunikacijskih kanalov. Gre za zelo dobrodošlo komunikacijsko orodje za organizatorje kulturnih, športnih, izobraževalnih in drugih dogodkov, ki želite s svojimi objavami doseči čim širši krog ljudi. 

Vsak uporabnik portala lahko z registracijo pridobi status pisca, ki mu omogoča širjenje informacij znotraj svoje občine in njene bližnje okolice, bralcem pa so ti podatki dostopni po številnih vsebinskih kanalih. Informacije na portalu dosežejo spletne bralce na naslovu MojaObčina.si in mobilne uporabnike na naslovu m.mojaobcina.si, novice pa lahko občani spremljajo tudi preko Facebook strani. 

Vse bralce pozivamo, da spletni portal MojaObcina.si spremljate še naprej in ostajate na tekočem z lokalnimi novicami. Če želite postati aktivni člani, spletni družbeni povezovalci in soustvarjalci portala pa se lahko kadarkoli pridružite naši raznovrstni ekipi. Za pomoč pri začetnem delu na portalu se obrnite na Javni zavod Bogenšperk, ki je tudi urednik portala. 

Javni zavod Bogenšperk, 

Renata Ceglar

Vse novice