Najem

Bogenšperk s čudovito okolico je kot nalašč za organizacijo kulturnih, glasbenih, poslovnih, družabnih in znanstvenih dogodkov. Ponujamo tako najem celotnega gradu kot posameznih prostorov.

Grajska knjižnica

Sobana nekdanje grajske knjižnice danes služi kot poročna dvorana in je nedvomno najbolj reprezentativen prostor v gradu. Krasijo jo originalni kasetni strop, parket in velika knjižna omara. Sprejme približno 70 udeležencev in je primerna za izvedbo vseh vrst dogodkov.

Oprema: 70 stolov, velika miza, projektor in projekcijsko platno, računalnik, glasbeni stolp


Grajski atrij

Bogenšperk se ponaša s čudovitim notranjim dvoriščem, ki ga z dveh strani oklepa arkadni hodnik. V zavetju mogočnih grajskih zidov izjemna akustika omogoča izvedbo vrhunskih glasbenih dogodkov in pogostitev. V primeru slabega vremena je celoten atrij zaščiten s pomično streho.

Oprema: 150 stolov, mize, projektor in projekcijsko platno, računalnik

Predavalnica v Rusko-slovenskem centru Davorina Hostnika

Sodobno opremljena predavalnica sprejme 30 udeležencev in je primerna za organizacijo znanstvenih posvetov, predavanj, predstavitev in drugih znanstvenih, izobraževalnih in kulturnih dogodkov manjšega obsega.

Oprema: 30 stolov, velika miza, projektor in projekcijsko platno, računalnik

Galerija

V galeriji redno razstavljajo priznani domači in tuji obiskovalci, zato prostor nudi prijeten ambient za druženje in izvedbo kulturnih in poslovnih dogodkov. Sprejme do 70 udeležencev in jo je mogoče opremiti z vso potrebno opremo.

Oprema: 40 stolov, miza, projektor in projekcijsko platno, računalnik

Arkadni hodnik

Pod starodavnimi arkadami je prijeten prostor za druženje, pogostitev in glasbene ter kulturne dogodke. Sprejme do 70 obiskovalcev, izvedljiva je ureditev do 40 sedišč.

Oprema: 40 stolov, miza, projektor in projekcijsko platno, računalnik

Želite najeti grad?

kontaktirajte nas

GRAD BOGENŠPERKeden najlepših renesančnih gradov na Slovenskem